Resident Evil. Survival

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Resident Evil. Survival » Критика » Голосування по-поводу відіграшу

Голосування по-поводу відіграшу

Сообщений 1 страница 8 из 8

Опрос

Як вам легше буде грати
Стандартний: МГ-гравець-гравець

0% - 0
Нестандартний: МГ-гравець, МГ-гравець

100% - 7
Книжковий: МГ-МГ :)

0% - 0
Голосов: 7

1

Пояснення. В першому все ясно. Граємо по-старому. Пишу Я, потім ви, потім знову я. Другий варіант більш цікавіший, бо тут я веду кожного окремо. Простіше кажучи, інші гравці не бачать того, що бачиш ти. Тут гравець перетворюється на головну дійову особу, без знання того, ХТО є гравець, а хто - НПЦ. Третій варіант. В гілці ГРИ може відписуватися тільки МГ. Інші - в окремо відведених полях. Ми матимемо книжку, коли скінчимо. Само-собою, керування вашими персонажами буде тільки у ВАС.

0

2

Я ЗА второй способ, та как он мне ближе всего, да и интереснее ятак играть, я считаю))

0

3

Согласен, мне тоже ближе второй вариант, так как это более реалистично.

0

4

Согласен с последними двумя людьми...)

0

5

Привет, Сатору, и поздравляю с началом новой игры!
        Я зашёл, глянул -- возможно буду играть. ;)
        Сразу есть несколько вопросов: часть по теме, часть -- нет. Начну с тематических:

1. Второй вариант подразумевает параллельные независимые личные ветки для всех персонажей (т.е каждому -- своя), или тема будет одна, но в посте Мастера будет несколько "под-постов", каждому персонажу лично адресованных?
    2. Есть ли какие-то нормы/правила написания поста: длина текста сообщения, качество(*) этого же текста в плане правописания(?) или ограничение прав игрока в рамках письма от лица персонажа?

Отредактировано Revan (2008-08-29 22:46:28)

0

6

Оффтоп. Дякую Естер :) Уважно слухаю твої запитання, спробую відповісти на них, в міру можливості.
1. Ти правий. На кожного персонажа (группу близько, ДУУУЖЕ БЛИЗЬКО знайомих персонажів) буде заводитись окрема лінія. Звісно, всі лінії будуть відкриті для прочитування, але то вже за бажанням. Хто зможе відігравата свого перса, знаючи лінії життя інших - хай читає. Не може - читати не буде :)

2. Питання теж цікаве. Я, думаю, що з нього вмудрюся викрутитися. Само-собою, що буде дуже класно, якщо гравець зможе писати детально, красиво, з описами думок, й вживанням в свого героя... А якщо не зможе - не велика втрата. В самих гілках (там, де буде йти опис "хронік"), право писати має тільки МГ. Для постів гравця буде заводитись окрема гілочка. Там буде йти ТТХ, карти й тому подібна математика :). Само-собою зрозуміло, що чим цікавіше й реалістичніше буде себе вести гравець, тим цікавіше буде вести його лінію й Майстру. Отож, гравці мої живі, думайте, як ви будете писати. Не робіть занудство та стрілянину - в нас не екшен, й не файтинг. В нас спроба створити симулятор світу Резидента, з певними купюрами.

Прошу ще підкидати питання, кому що цікаво :)

0

7

Так-с давайте уже играть или все ждут Нового Года????? :sceptic:

0

8

Почну, щойно буде персонаж, який реально буде діяти. Рік/Ханна поки-що "сидять в калюжі". Гравець Ханни зайнятий... Мені щас неспідручно діяти... Чекаю гравців

0

Вы здесь » Resident Evil. Survival » Критика » Голосування по-поводу відіграшу