Resident Evil. Survival

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Resident Evil. Survival » Нова ролка » Де ви хочете жити?

Де ви хочете жити?

Сообщений 21 страница 40 из 42

Опрос

Де ви хочете красиво померти, чи, якщо пощастить, вижити?
Фентезі

20% - 1
Фантастика

20% - 1
Реал (наш світ)

20% - 1
Меха

20% - 1
Аніме

20% - 1
Голосов: 5; Проголосовали: 6

21

Что-то L-кун такого намудрил, что я после третьего предложения уже запуталась... Это в каждой игре такие сложные механизмы? (это, наверное, скорее риторический вопрос...)

0

22

Ну... ещё будет время - обьясню...
ЗЫ. Сато-рик... гомэннэ, к кому к кому? и где его найти? ^_^?

Отредактировано Ald'Arktantkh (2009-09-21 17:59:25)

0

23

L-кун, это наш глава Драгунов)) Сам "Асура", Сато же рассказывал. Я так думаю, что он имел ввиду эти предложения вводить уже в игре по предложению твоего персонажа)) (Если Асура будет согласен))

0

24

Рассказывал то рассказывал, только в системы эти я только начинаю вникать... всему своё время... а вот про навыко-денежную систему, я думаю надо с ГМом переговорить перед игрой...

0

25

Кстати, вопрос.

Я так понял, что у пилотов Асур пси способности - пассивные. Так вот. А можно, чтобы пассивкой было массовое понижение удачи?

То есть, чтобы вокруг героя законы Мерфи начали действовать на полную катушку?

Ну, это вариант, мне просто интересно. Ибо смотря на Рётару из Ден-О...

0

26

Я бы такое предложил специально для класса псиоников... ведь есть ещё 2 класса - техники и воины, они в меньшей степени знакомы с пси, по этому такое сложное чтото ин не по зубам(уму)

0

27

Наступна "кістка" від Майстра:

Кожен шерман - псі, але не кожен псі - шерман.

Особливі Сили (далі й на сленгі гри - ОС) бувають різними й, найчастіше. майже не повторюються. На покоління, зазвичай, лише осіб 50 (це з усієї планети) мають ОС. З них шерманами можуть стати ...

Втім, про це - пізніше. Пілоти. В кожного можуть бути різні ОС. В декого пасивні, в декого - активні. Це не має суттєвого значення, для "Асур". Це має суттєве значення лише для "Амальгам". Стандартна ОС пілотів "Амальгам" так чи інакше пов'язана зі швидкістю, а шутрманів - з атакою. Сама "Амальгама" + власне скафандр штурмана переробляють "атакуючі" здібності в "вектори". Зброю, якою людина може користуватися на відстані 2-3-ох метрів радіусом, а підсилена "Амальгамою" - до 25 й більше метрів. Від "векторів" захисту просто не існує - жодна броня, окрім відстані, не врятує.

Тепер - питання Енва. З такою ОС тебе не довустять не тільки до пілотування "Асури", а й до власне бази - поле "невдач" тоді буде чисто діяти на всіх. НА ВСІХ, навіть на тебе самого. Отже - уважно обирайте власне ОС. Або - залиште на думку Майстрів, й почніть звичайними пілотами.

"Все одно в майбутньому ви або станете шерманами, або помрете." (с) Шеудіро "Асура"

0

28

Тогда так: если хочешь стать не плохим псиоматиком, с многими пси способностями, в том числе активными и пассивными... надо тсасть пилотом амальгамы? тогда гомэннэ, я буду пилотом амальгамы... хочу чтото нестандартное для себя сыграть ^_^
ЗЫ. может зделать какуюто таблицу... ну типа кругов силы пси способностей, где для каждого круга есть свои способности, и чем больше кругов силы, тем сильнее эти способности... например взять слегка из Дэшной системы БГ2 заклинание первого уровня - магическая ракета... кто знает, тот знает, так и про эти вектора можно придумать.... и назвать стрелы силы... с такими же возможностями.... но под будущее, под меху. Или фаярбой 3 лвл, в взрыв силы 3 лвл... вобщем я про то, что у псиоматов не только одни векторы были бы, но ещё много чего... или например с 0 лвл возможность развивать пассивные навыки... ну, типа "пси скорость" или ещё както назвать, ну, по названию всё понятно, для воинов чтото типа наномашины... для силы, и реакции... вобщем каждому своё ^_^

Отредактировано Ald'Arktantkh (2009-09-22 10:16:02)

0

29

Справа твоя. Але пілоти "Амальгам" - на 99% дівчата. Штурмани - хлопці. Це - ЗАКОН. Й ще дещо - у тебе може бути ТІЛЬКИ ОДНА ОС, все одно, ким ти будеш. Це вроджена здібність. Тільки й того, що може бути не відкрита  :)

Роз'ясню, чому я сказав, що для "Асур" це не має суттєвого значення. Якщо ти телекінетик (телекінез - пересування предметів й т.д.), то ти зможеш використати власну ОС й в "Асурі". Якщо ти пірокінетик (пірокінез), то тут буде дещо складніше. Така ж штука, як "швидкість", або "регенерація" "Асурі" (уточняю - власне "консервній бляшанці") не допоможе нічим. Зцілити мех ти не зможеш, а прискорити... Що ж - але є величезні шанси, що цим ти його зруйнуєш.

Стандартні ОС для "Амальгам":
пілоти      - швидкість, передбачення, прискорення (не власне тіла, а модифікації з часом);
штурмани - телекінез, пірокінез

Стандартні ОС для "Асур":
Будь що, й що завгодно.

Не варто тільки забувати, що "Асури", восновному, це "воїни", а "Амальгами" ... кгхм... "маги" та вчені.

Є ще одні, скажімо так, "бонусні", але їх я, поки-що, розголошувати не буду. Тільки натякну - наприклад з пасивним вампіризмом вам у "Драгуни" не потрапити.... Але якщо він активний (використовується не постійно, а за бажанням господаря + що дайси скажуть), ніхто не заборонить.

0

30

Да, тогда подумаю над чем-нибудь другим. Уже есть мысль и персонаж. Есть только один вопрос, но его на форуме будет неудобно решить. Лучше уж в Скайпе или как-нибудь так.

Я думаю, буду я отыгрывать Сакураи Юуто либо Ногами Рётару. Вопрос в том - как представить Имажинов (Денеба, либо Момотароса, Уратароса, Кинтароса и Рьютароса). Вот его и надо будет решить.

Отредактировано Omega-Envych (2009-09-22 12:07:12)

0

31

Всё, с Сато-риком встретились, согласовались... теперь понятно... осталось только карточки персонажей позаполнять по будущим образцам, и слегка надумать сюжет... ну а каждому отдельно придумать чтото про себя, про виртуального себя...

0

32

Сходу попереджаю - хочете когось плагіатити - воля ваша. Але плагіатити ви будете лише одного перса - свого. Й мене мало турбує, що там йому потрібно. ОС обговорювати зі мною.

0

33

^_^ подНЯдерживаю, про ОС... а плагиатить... кого? думаю тут уже целесообразно вобще чтото новое придумать... каждому...

ЗЫ.
Пятнадцать роботов сдали в утиль,
Би-би-бип, в корзине из хрома.

Теперь пролетим еще тысячу миль,
Би-би-бип, в корзине из хрома.
Пиратский бортовой Автопоэт
Жють T__T

Отредактировано Ald'Arktantkh (2009-09-23 07:08:29)

0

34

Ясно тепер, куди ти завітав )))) Зло повне ))

0

35

Жжесть... Таких стишкл я ещё не слышала... Особенно задело про корзину из хрома)) :)

0

36

Шерман Амальгами Азраїл... :) ... Скоро починаємо. Шеудіро буде тебе чекати в головному кабінеті школи )))

Ех-х-х... Обговорити б поведінку персонажів й т.д. Ми ж вже не один рік одне-одного знаємо ))

0

37

Скоро начинаем? как интересно... тогда буду рад представиться новым псиоматом в команде Амальгам... ^_^

0

38

Штурман Амальгам :)

Що ж - це буде досить непогано ;) Але твоїм прямим командиром й модером буде Ангел :) Мені буде трохи легше ))) Втім, якщо людей буде мало - я буду автором всіх )

0

39

Шеудіро буде тебе чекати в головному кабінеті школи )))

Обязательно)) И на счёт поведения - я как раз хотела это обсудить)) :)

0

40

У тебе э скайп? Стукай до мну ;)

0

Вы здесь » Resident Evil. Survival » Нова ролка » Де ви хочете жити?